La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola ha iniciat aquest dimarts la segona edició del mercat de llibres vells per donar a la ciutadania els llibres descatalogats durant el procés d’esporga d’aquest mes de març, que sumen més de 1.200 exemplars. Aquests títols comprenen llibres de diferents temàtiques infantils i juvenil i que són encara d’interès públic, però no tenen cabuda en l’actualització. 

Al patí de l’Antic Hospital, fins al divendres 5 d’abril es podran trobar a disposició de la ciutadania llibres infantils, juvenils, diccionaris, guies de viatges, novel·les d’adults i revistes. L’horari d’obertura del recinte serà de tardes de 4 a 2/4 de 7.

Amb aquesta acció la Biblioteca Mossén Ramon Muntanyola podrà iniciar la renovació del seu fons de llibres amb nou títols recomanats per la Central de Biblioteques.