Les obres per construir un parc infantil a l’illa de cases de la urbanització Carreras s’ha iniciat aquesta setmana. Aquesta és la segona part del projecte de recuperació de la zona d’esbarjo del Parc Fluvial, destruït a causa de la riuada de 2019. El nou projecte, però, no contempla la col·locació d’un parc infantil en una zona inundable, per això aquest s’ha traslladat al passeig de l’avinguda Lluís Companys.

En total, s’invertiran uns 250.000 euros amb els quals, per una part s’està adequant la zona del Parc Fluvial amb lavabos i taules de pícnic pensat principalment per les escoles que visiten el municipi. D’altra banda, els gronxadors i atraccions infantils que estaven instal·lats al parc es traslladaran a l’avinguda Lluís Companys, ja que el projecte no contempla la col·locació d’aquests elements tan a prop de la llera del riu.

Les obres tenen una durada de tres mesos i es van començar a inicis del mes de març.