L’Associació de Veïns de Lilla s’ha reunit aquest dimecres a la subdelegació del govern a Tarragona per tractar amb els responsables del Ministeri i de carreteres la problemàtica de les esquerdes aparegudes per les obres de l’A-27. Els veïns denuncien que han aparegut esquerdes a unes setanta cases de Lilla d’ençà que van començar les voladures per les obres de l’autovia.

Els veïns han sortit satisfets de la reunió, on s’han ratificat les paraules de la ministra de Transports, Raquel Sánchez, que va anunciar la setmana passada que el Col·legi d’Arquitectes de Tarragona farà els peritatges de les cases afectades. Avui s’ha assegurat, diuen, que ja hi ha un arquitecte adjudicat, i que properament començaran els peritatges per determinar les indemnitzacions que hauran de cobrar els veïns afectats.

El regidor de pedanies de l’Ajuntament de Montblanc, Juanma Cabello, també ha participat en la reunió i ha destacat que es farà una reclamació conjunta a l’empresa, excepte si algun veí no hi està d’acord, que podrà fer-ho de manera individual.

ÀUDIO: Juanma Cabello, regidor de pedanies de l’Ajuntament, sobre la reunió d’aquest dimecres