El departament d’Interior reobrirà sis equips de trànsit suprimits fa sis anys, entre ells el situat a Montblanc. Es recuperaran progressivament 50 agents durant aquest any i el vinent. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, s’ha mostrat convençut que amb la proximitat milloraran els serveis al ciutadà i satisfarà els alcaldes i alcaldesses.

Els equips de trànsit estan integrats dins de comissaries. Segons el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, l’any 2016, sis es van anar tancant. No se substituïen els agents que plegaven i les seves tasques passaven a càrrec d’unitats més llunyanes, que, per tant, triguen més a arribar al lloc del sinistre. S’han perdut 49 agents. Ara, el conseller Elena, vol revertir la situació.

ÀUDIO: El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, explica les dificultats que provocava aquesta situació

Segons el conseller, les sis unitats estaran a ple rendiment a final d’any o el vinent. Alguns dels agents que hi treballaran sortiran de les noves promocions. Les sis unitats de trànsit estaran a Montblanc, Igualada, Olot, Móra d’Ebre, Mataró i Sant Feliu de Guíxols.