Les ballarines de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí viatjaran a finals de juny a Sant Sebastian per participar en la final del Dance WorldCup, un concurs d’àmbit internacional que aquest any se celebra a l’estat espanyol.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga, Jèssica Estadella, valora la notícia

Aquest passat cap de setmana es van classificar per representar Espanya en aquest concurs la ballarina de la categoria sènior Mar Foguet amb l’espectacle “I Why Not”, el grup de minis “Tempus Fughit” i Elia Romero en la categoria de petits amb el ball “A primera vista”.

Tres de les coreografies de l’Escola de Dansa del Casal passen a la final del Dance World Cup

Tots tres espectacles van obtenir una puntuació superior als 70 punts i tot i no quedar en les tres primeres posicions del concurs, en tractar-se del país que acull la final, els quarts, cinques i sisens classificats també passen a formar part del mundial.