El proper divendres 1 d’abril l’Espluga de Francolí acollirà una nova jornada de donació de sang on s’espera que una cinquantena de persones puguin col·laborar per mantenir en bones condicions les reserves de sang a tota Catalunya.

Les donacions s’iniciaran a les 5 de la tarda i s’allargaran fins a les 9 de la nit a l’antic Institut. Les primeres franges horàries ja estan plenes, però encara queden una vintena de places disponibles.

Tot i que les places són limitades, des del Banc de Sang animen a la població a apropar-se al centre de recollida i preguntar si hi ha alguna plaça disponible d’última hora per poder participar. Durant tot el procés se seguiran les mesures de seguretat vigents per la protecció de la Covid-19.

A part de donacions de sang també es pot donar plasma i inclús les persones que han passat la Covid-19 poden donar l’anomenat ‘plasma covid’, que s’utilitzarà amb persones que actualment estiguin patint la malaltia.