De moment encara no s’ha anunciat la programació completa de l’11a edició de les Nits Musicals de Sant Magí de la Brufaganya, però si s’ha avançat el seu cap de cartell: Jordi Savall. El concert es farà el dissabte 6 d’agost compartint escenari amb Xavier Diaz-Latorre i interpretaran “Folias & Romanescas”.

ÀUDIO: El membre de la comissió de les Nits Musicals dels Amics de Sant Magí, Silvestre Pala, explica la importància d’aquesta actuació

Aquest concert no s’engloba dins del Festival Jordi Savall amb seu a Santes Creus que aquest any farà parada en alguns municipis de la Conca de Barbera com Montblanc, sinó que és una cita a part del músic, la qual posa en relleu la importància de continuar mostrant la seva música al territori, tot i la fama internacional de Jordi Savall.

És una figura de primera línia en la música antiga. Als seus 80 anys continua tenint una intensa  activitat concertística amb una mitjana de 140 actuacions l’any pels principals auditoris i sales de concerts de tot el món.

La resta de concerts programats per l’11a edició de les Nits Musicals de la Brufaganya es faran públiques en els pròxims dies.