La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola posarà a l’abast de tothom revistes i  llibres descatalogats que durant el mes de març s’han retirat durant procés d’esporga, en què es descataloguen seguint les indicacions de la Central de Biblioteques. Aquests títols comprenen llibres de diferents temàtiques infantils i juvenil i que són encara d’interès públic, però no tenen cabuda en l’actualització. 

ÀUDIO: La bibliotecària de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola, Nuri Estadella, explica el projecte

S’hi poden trobar títols de diferents temàtiques. Una acció amb l’objectiu d’actualitzar el fons bibliotecari oferint l’espai necessari per a les noves incorporacions, més útils, de qualitat i adequat a les necessitats dels usuaris. 

Per aquest motiu, la Biblioteca de l’Espluga, proposa l’accés públic a aquests recursos, durant uns dies en què el pati de l’Antic Hospital es convertirà en una gran llibreria oberta a la ciutadania i on els usuaris interessats podran endur-se els exemplars que els hi interessin. L’activitat es desenvoluparà seguint els protocols i les mesures de prevenció i indicacions de les treballadores municipals. 

Totes aquelles persones interessades en aquesta activitat podran anar a l’Antic Hospital la setmana del 5 al 8 d’abril de 4 de la tarda a 2/4 de 7. Abans d’entrar a l’espai, degudament senyalitzat, es demanarà als usuaris l’ús de mascareta, que s’apliquin el rentatge de mans amb gel hidroalcohòlic. L’entrada serà pel carrer Torres Jordi, número 16.