El Consell Comarcal de la Conca de Barberà podrà disposar de l’edifici adjacent a la seva seu, situat al carrer Sant Josep, per ampliar l’espai destinat a oficines i garantir la prestació adequada dels serveis que ofereix. L’Ajuntament de Montblanc, que té la titularitat de l’edifici després d’expropiar-lo l’any 2020, va aprovar de forma unànime la seva cessió a l’ens supramunicipal per aquesta utilitat.

L’aprovació es va fer en ple extraordinari per permetre que dilluns vinent el plenari del consell comarcal pugui aprovar també l’acceptació de la cessió. D’altra banda, en el mateix plenari també es va deixar sense efecte el conveni previ ja existent amb el Consell Comarcal que ja contemplava una ampliació lligada a l’arribada d’un fons FEDER que es va desestimar.

Ara s’espera poder facilitar l’ampliació de les instal·lacions del Consell Comarcal a través d’ajuts estatals vinculats al programa d’impuls a la rehabilitació d’edificis.