L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, portarà a votació pel proper ple municipal un conveni de col·laboració amb Càritas de l’Espluga de Francolí, amb el que es destinaran 10.000 euros per tal que Càritas pugui comprar menjar fresc pels seus usuaris. A banda, aquest conveni, permetrà que Càritas Espluga també pugui pagar material escolar, excursions de menors, llibres de text, roba i altres objectes de primera necessitat als seus usuaris. 

ÀUDIO: La regidora d’Acció Social de l’Espluga de Francolí, Anna Garcia, explica els avantatges d’aquest conveni

L’any 2021, ja es va incrementar la partida pressupostària destinada a Càritas passant dels 3.750 euros als 10.000 euros, tenint en compte l’increment de famílies que va tenir l’entitat després de la pandèmia. Ara, amb aquest conveni, Càritas, a banda de poder comprar menjar fresc als seus usuaris també pot adquirir altres objectes que puguin ser de necessitat.

Per últim, amb aquest conveni s’evidencia el compromís de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb l’Entitat de Càritas de l’Espluga i posa en valor la tasca imprescindible de totes les persones voluntàries de l’entitat.