La Denominació d’Origen Conca de Barberà ha tancat la seva ja coneguda jornada professional “CONCArim Barcelona 2022” amb prop de 300 assistents. Després de dos anys, els professionals del sector de la restauració i l’hostaleria, premsa especialitzada i prescriptors del vi s’han apropat aquest dilluns a la Casa Capell de Barcelona per tastar unes 80 referències de cellers de la comarca.

La jornada es va iniciar a primera hora de la tarda amb un tast lliure que es va allargar fins al vespre. Els participants van poder tastar tota classe de vins i caves de la DO Conca de Barberà amb la varietat ‘trepat’ com a protagonista.

Els assistents van poder tastar més de 80 referències dels 16 cellers participants: Abadia de Poblet, Cara Nord, Celler Carles Andreu, Celler Pla de la Masó, Celler Rendé Masdéu, Celler Rosa Mª Torres, Celler Vega Aixalà, Celler Vidbertus, Clos Montblanc, Familia Torres, Gerida Vins, Josep Foraster, Mas de la Pansa, Vins i Caves Portell i Vins Petxina.


Tast guiat de noves anyades i referències

A primera hora de la tarda es va dur a terme també un tast guiat de noves anyades i noves referències de la denominació d’origen per a un grup reduït d’assistents. Es van degustar cinc referències: els vins blancs Susel 2021, de Celler Rosa Mª Torres; i Milmanda 2018, de Familia Torres. A continuació es va tastar el rosat monovarietal de trepat Estupendu 2021, de Gerida Vins; i, per últim, els vins negres, elaborats també 100% amb trepat, Grillat 2020, de Celler Pla de la Masó; i Font Voltada 2018, d’Abadia de Poblet.