Intèrprets: Ezio Vidal, Manel Muchomalo, Benja Sanvinilo i Josep Martí

Aquest és ja el capítol 59 del Club 8. Avui entre les novetats trobem a Blanco Palamera i el seu pop nou amb aires de R&B, The Black Keys i el single d’avançament del que serà el seu onzè disc. Miquel Serra grava amb un nou productor i ofereix un nou disc de so més directe que de costum. Bobby Oroza un EP de cançons d’amor de soul càlid i suau. Pel que fa a efemèrides, destaquem el disc de la Velvet o el disc que parla de drogues, prostitució i perversions sexuals. Un disc de portada icònica que va néixer sota el paraigües d’Andy Warhol. En segon lloc, el disc de LCD Soundsystem. Un disc de 55’ de durada amb nou temes de dance, punk i rock. A la secció de versions el Columpio Asesino versiona el Que No de Deluxe i Aiko El Grupo versiona Toro del Columpio Asesino. A la secció Pep”Anades”, se’ns parla d’experiments psicològics, poder i descontrol.