La 9a temporada del Casalet Kids es va donar per finalitzada aquest passat diumenge amb l’últim dels cinc espectacles programats des del mes de novembre. ‘Valentina Quàntica’ de la companyia de Teatre Anna Roca va tancar un nou cicle de teatre infantil a l’Espluga de Francolí.

Més de 900 espectadors han format part d’aquesta temporada que, per segon any consecutiu i a causa de la pandèmia, s’havia traslladat al Teatre del Casal. Des del novembre de 2021 i fins al març de 2022, un cop al mes, pares i infants han pogut gaudir d’espectacles d’allò més variats.

L’organització del Casalet Kids tanca la seva 9a temporada (Imatge: Cedida)

Les sessions es van iniciar amb l’espectacle de màgia “El circ dels impossibles” de la companyia Mag Stigman, seguit de l’espectacle de titelles “Galetes de Formatge” de la companyia Txo Teatre de Titelles, després va arribar “Baobab” de la companya Pera Llimonera Teatre, l’espectacle sobre reciclatge i sostenibilitat “Passavolant… Reciclant” i el cicle es tancava aquest passat diumenge amb “Valentina Quàntica” de la companyia de Teatre Anna Roca.

De cara a aquest 2022 des de l’Ajuntament de l’Espluga s’ha ampliat el pressupost municipal per no escatimar esforços en la que serà la 10a temporada del Casalet Kids i que s’iniciarà entre els mesos d’octubre i novembre d’aquest 2022.

ÀUDIO: El regidor de Cultura de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, posa els ulls en la 10a temporada