El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’empresa espluguina Drac Actiu han creat conjuntament un nou pack de rutes de senderisme anomenat “Camins del Trepat” i dedicat a conèixer els cellers que treballen amb la varietat del trepat a la comarca. Ja s’han fet públiques les tres primeres rutes programades pels mesos de primavera al voltant de Pira, Sarral i Blancafort.

ÀUDIO: La membre de Drac Actiu, Laly Puig, descriu aquesta nova activitat

La primera d’aquestes rutes es farà a Pira el 27 de març a 2/4 de 10. El recorregut, de 7 quilòmetres, s’inicia i finalitza al celler Carles Andreu amb un tast de vins i caves elaborat amb varietat trepat. La ruta combina el món del vi amb la natura endinsant-se pel pont d’Ollers fins a la font d’Ollers i tornant per un paisatge replet de vinyes.

ÀUDIO: Laly Puig destaca el recorregut de la ruta de Pira

Les següents rutes se celebraran a Sarral el 10 d’abril amb la Cooperativa del municipi com a celler protagonista i el 15 de maig a Blancafort amb un tast a Gerida Viticultors.

Un sorteig a les xarxes socials del Consell Comarcal

Com a part de la promoció, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà engega aquest divendres un sorteig de tres entrades que es repetirà amb cadascuna de les tres rutes programades. Per participar-hi cal seguir les instruccions de les xarxes socials del propi Consell.

ÀUDIO: Laly Puig explica com participar en el sorteig

L’activitat, pensada per fer marxa nòrdica, té un preu de 15 euros per persona, inclòs guia, bastons i un tast de vins al propi celler. També hi ha la possibilitat de fer la ruta sense bastons. Per apuntar-se a l’activitat és necessari fer reserva prèvia a través del telèfon 629213263 o enviat un correu a info@dracactiu.com.