L’Espluga acollirà aquest any, per primera vegada, un torneig 24 hores de futbol sala a la pista de l’institut vell. De 8 del matí a 12 de la nit es jugaran de forma contínua partits d’una mitja hora en un sol dia. Aquest és un format de torneig que consisteix a aglutinar tots els participants i partits en una sola jornada, en aquest cas el proper 16 d’abril, per Setmana Santa.

ÀUDIO: Un dels organitzadors de l’esdeveniment, Adrià Tella, explica la mecànica d’un torneig 24 hores

Aquesta activitat, organitzada per dos joves del municipi, Guillem Tierz i Adrià Tella, de forma conjunta amb l’Ajuntament de l’Espluga, neix de la bona acollida del torneig d’estiu celebrat aquest 2021. Una activitat amb una durada de set dies que va acollir una desena de grups amateurs del territori i que servia per recuperar la tradició de tornejos de futbol a l’Espluga, que s’havia aturat feia uns anys.

ÀUDIO: Un dels organitzadors de l’esdeveniment, Guillem Tierz, destaca la recuperació de la pista de l’institut vell com a epicentre del torneig

El torneig del proper 16 d’abril, encetarà un nou format, molt més àgil, i que facilitarà la participació de grups de comarques properes, ja que tots els partits se celebren en un sol dia.

ÀUDIO: Adrià Tella posa l’accent en el fet que sigui un torneig de 24 hores

Les inscripcions estaran obertes fins al 10 d’abril i és necessari apuntar-se a través del 619078982 o enviant un correu a torneigespluga@gmail.com. Els equips participants hauran de pagar una inscripció de 150 euros i es comptarà amb àrbitres federats, servei de bar i fotògraf.

Es premiarà amb 700 euros per l’equip guanyador, un lot de productes locals pel segon classificat i trofeus pel màxim golejador i l’equip guanyador.