La Cambra de Comerç de Reus ha celebrat una nova edició de la gala de lliurament dels Premis Cambra, en concret la seva 135a edició, en la qual s’han premiat 46 entitats, entre les quals destaquen diverses propostes de la Conca de Barberà.

La Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga de Francolí ha rebut un reconeixement per la seva trajectòria i anys en actiu, ja que des de l’any 1987 l’entitat treballa per la cohesió dels comerços i empreses del municipi i per desenvolupar accions conjuntes per mantenir i fer créixer el teixit empresarial.

ÀUDIO: El president de la Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga, Albert Amigó, destaca aquest reconeixement

Aquest no ha sigut l’únic reconeixement rebut per entitats de la comarca. El càmping Serra de Prades Ressort ha estat guardonat com a empresa sostenible amb una trajectòria de 30 anys. Un premi atorgat per la consellera comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs.

ÀUDIO: El propietari del càmping Serra de Prades, Josep Ramon Guiu, explica el premi rebut

Entrega del guardó al càmping Serra de Prades (Imatge: Cambra de Comerç de Reus)

Durant l’acte l’Ajuntament de Montblanc i el Grup Bon Preu Esclat van anunciar que el centre logístic que ha projectat a Montblanc té previst generar uns 1000 nous llocs de treball, en un termini d’entre cinc i set anys. A hores d’ara s’està redactant el projecte d’urbanització de Logis Montblanc, on s’emplaçarà el centre logístic de Bon Preu.

Altres entitats de la Conca també van ser protagonistes dels Premis Cambra de Reus. Va ser el cas del director de Concactiva Jordi París, premiat per la seva trajectòria,  l’Agropecuària Coperal i Secció de Crèdit de Santa Coloma de Queralt i l’Institut Martí l’Humà de Montblanc en l’àmbit de la formació professional.