Els afectats per la possible estafa de l’empresa montblanquina Autocaravanes Sam ascendeix ja a 14 famílies que han presentat de forma conjunta una querella col·lectiva al jutjat de primera instància de Valls. Algunes d’aquestes famílies, prèviament, ja havien denunciat els fets individualment sense èxit. Ara confien que units la seva demanda prosperarà.

En la querella, els denunciants reclamen les responsabilitats de les persones que entre 2018 i 2019 van signar els contractes de lloguer amb opció a compra de les autocaravanes. No obstant això, s’han topat amb un gran inconvenient, el propietari de l’empresa va morir a inicis d’any.

Segons l’advocat de la plataforma, el procediment es podria allargar. Tot i això, els afectats confien que podran recuperar els 30.000 euros, aproximadament, que cada família havia aportat als presumptes estafadors per comprar els vehicles. La xifra total s’enfilaria, segons els denunciants, fins a superar els 300.000 euros estafats.

En concret hi ha afectats de tot el territori, des de l’Aragó, passant pel Baix i l’Alt Camp, però sobretot, de la Conca de Barberà.