La setmana passada es va dur a terme al Consell Comarcal una jornada de treball en la que hi va assistir la presidenta Carme Pallàs i el director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Tarragona, Àngel Xifré, per aprofundir en el projecte de declaració del parc natural de les Muntanyes de Prades.

Durant la presentació van parlar de diferents temes al voltant del pla de protecció necessari d’aquest projecte, del calendari a seguir, de les accions que s’hauran de fer des del territori i els municipis amb la participació dels ajuntaments i les entitats de la comarca.

A la trobada hi van participar diferents alcaldes de la comarca i d’altres zones que també entren dins de les Muntanyes de Prades i el vicepresident de la Diputació de Lleida. Aquesta acció ha estat un primer pas per completar el projecte, dividit en diferents fases que s’han de completar fins al 2025.