La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Espluga FM Ràdio estan treballant conjuntament des d’inici del curs 2021-2022 amb els nois i noies del Club de Lectura Juvenil. Una tretzena d’alumnes d’entre 8 i 11 anys són, un cop al mes, protagonistes del programa Ràdio Kids que s’emet els caps de setmana a les 10 del matí pel 107.4 de l’FM, a través d’internet i també pel canal de TDT. 

El Club de Lectura Juvenil de la Biblioteca Municipal de l’Espluga se celebra l’últim dimecres de cada mes amb una sessió presencial on s’explica l’últim llibre llegit i es comparteixen impressions i  reflexions entorn de la lectura. Una dinàmica que s’ha traslladat a la ràdio, on els alumnes intercanvien  les seves impressions i intercanvien opinions tot aprenent la importància d’expressar-se de forma  pública pels micròfons de l’emissora pública. 

Els capítols gravats fins al moment es poden recuperar al web de l’EFMR