CIMALSA ha adjudicat la redacció del projecte constructiu d’urbanització del LOGIS Montblanc. Precisament, en aquesta nova zona industrial de la capital de la Conca de Barberà, la societat que gestiona la cadena de supermercats catalans Bonpreu-Esclat, hi desenvoluparà la central logística del sud del país, amb una inversió de 48 milions d’euros i la creació de fins a sis-cents nous llocs de treball.

El projecte constructiu i d’urbanització del LOGIS Montblanc ha de contemplar la definició dels treballs i serveis a executar en les obres d’urbanització d’aquesta nova zona industrial: des dels vials, a les canalitzacions de serveis, com el subministrament d’aigua, la xarxa de clavegueram o la connexió al subministrament energètic i de serveis de connectivitat digital.

La redacció del projecte, que anirà a càrrec de l’empresa IDP Ingenieria y Arquitectura Iberia SL, ha estat adjudicada per un import de 172.995€ (més IVA) i estarà desenvolupada en el decurs dels propers mesos. S’estima que la urbanització de LOGIS Montblanc suposarà una inversió de 15 milions d’euros, que seran assumits pel Govern.

LOGIS Montblanc comptarà amb una superfície total de 89 hectàrees. La plataforma logística oferirà més de 356.000 m2 per a la instal·lació d’empreses logístiques i industrials, i prop de 39.000m2 per a activitats terciàries.

De manera paral·lela, des de l’Ajuntament de Montblanc també es treballa en el desenvolupament de projectes urbanístics, que permetin donar resposta a la creació de nou habitatge a la població.