Després d’haver completat la travessa Montblanc-Mora el col·lectiu Travesses Solidàries, liderat pel montblanquí Joan Roig, celebrarà la seva segona activitat benèfica aquest proper 21 de maig. D’aquesta manera se celebrarà la segona edició del #Tombalaconca, que travessa tota la comarca en un recorregut de 110 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell.

Els diners recaptats en aquesta nova acció aniran destinats, com ja va passar durant l’any anterior, a Càritas de la Conca de Barberà, encarregat de repartir a les diferents Càritas de la comarca recursos per ajudar a les persones en risc d’exclusió social.

El recorregut es podrà fer corrents i a part s’ha organitzat una caminada solidària, americanes de pàdel i una activitat en BTT. El recorregut de la travessa s’iniciarà a Montblanc, passa per Vallclara, Vimbodí, Senan, Forès, Rocafort de Queralt, Montbrió de la Marca, Cabra del Camp i Prenafeta, tot creuant llocs emblemàtics de la Conca de Barberà com el barranc de la Trinitat, el bosc de Poblet, el barranc del Viern, el Castell de Riudabella, el barranc dels Torrents, les serres del Vilobí, el Tallat i Comaverd o el Cogulló.

Per fer donacions es pot participar en algunes de les activitats organitzades, comprant un producte solidari com samarretes o mallots a la botiga Arasport de Montblanc. També es pot fer una aportació econòmica a través d’una pàgina de micromecenatge.