El campionat d’Espanya de Cross-Country es decidirà aquest cap de setmana a l’Espluga de Francolí. El Motopark s’ha convertit en la quarta parada del concurs i en l’única de tota Catalunya. Una setantena de pilots es desplaçaran fins al circuit organitzat pel Motoclub el diumenge 13 de març per disputar-se el premi de campió de Cross-Country a nivell espanyol.

El Cross-Country és una modalitat que fusiona el motocròs i l’enduro. Els pilots corren durant dues hores en un circuit tancat de 6 quilòmetres i guanya aquell que hagi realitzat més voltes en aquest temps. En el cas del Motopark s’ha preparat un recorregut molt tècnic amb pujades i baixades al llarg de tot el circuit.

ÀUDIO: El president del Motoclub Francolí, Quim Morgades, explica el recorregut per la final de Cross-Country

Un circuit que comptarà el doble que les tres proves anteriors i en el qual estan per decidir els guanyadors de totes les categories. Les competicions començaran diumenge al matí amb una Super Pole, una cursa de petit format per decidir quins són els 20 primers motoristes a la línia de sortida. Segudament, es disputarà la competició i cap al migdia es farà l’entrega de premis del campionat d’Espanya de Cross-Country 2022.

ÀUDIO: Quim Morgades posa èmfasi en el fet que aquest és l’últim torneig del campionat