L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, després de la millora de la situació de la pandèmia, farà trobades obertes i participatives amb la ciutadania visitant els diferents barris i zones de la població. Amb aquesta acció l’equip de govern pretén acostar-se a la ciutadania per tal que aquesta pugui traslladar-los les principals preocupacions de cada zona del municipi. A més d’informar-los de temes que els puguin afectar i d’intercanviar opinions sobre aquests.

Les trobades es desenvoluparan els dimarts a 2/4 de 8, cada una en un espai diferent de la població i s’espaiaran des d’ara fins a final d’any. Durant aquest període l’equip de govern, cobrirà tots els espais del municipi visitant les següents zones: Urbanització Carreras, Urbanització del Casal i Espluga Park, Barri del Castell i Capuig, zona del Centre del Poble, i la zona de les Masies i disseminats. La durada prevista de cada trobada és d’una hora i mitja i hi pot participar tot el veïnat de cada barri.

La primera de les trobades serà el proper dimarts dia 15 de març a 2/4 de 8 a la Urbanització Carreras, concretament a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. La primera data servirà per trobar-se amb el veïnat d’aquesta urbanització i de les zones més properes.