La segona edició de la Travessa Solidària Montblanc-Móra la Nova, que es va celebrar el passat dissabte 19 de febrer ha tancat aquest any superant la xifra aconseguida durant el 2020: amb un total de 9.359,55 euros, molt per sobre dels 6.000 de la primera edició. Uns diners que aniran a favor de l’Associació de nenes amb Càncer AFANOC.

Amb aquesta xifra es consolida una activitat que cada vegada més forma part de les recaptacions ja habituals de l’Associació. En aquesta ocasió no només es van poder fer donacions en format online sinó que altres entitats es van sumar a la recol·lecta, va ser el cas de l’excursió organitzada pel Club Excursionistes Montblanc a la Morera del Montsant, els partits benèfics del Club Tenis Montblanc, el Conca Pàdel o els clubs de futbols de Montblanc i Mòra la Nova o la participació de les escoles d’ambdós municipis.

Tot i que la Travessa s’havia de celebrar el cap de setmana del 5 de febrer va ser necessària endarrerir-la per motius mèdics. Ara, l’organització ja prepara la següent Travessa Solidària anomenada #TombalaConca.