Habitualment, cada tercer dissabte de mes diversos voluntaris es reunien a Sant Magí de la Brufaganya per fer treballs de jardineria, neteja o arranjaments, entre d’altres. Una activitat que a causa de la Covid-19 es va veure aturada de cop el març del 2020 i que ara, dos anys després i amb la millora de la situació pandèmia, es vol recuperar.

A partir del proper diumenge 6 de març es preveu recuperar aquesta quedada mensual per continuar completant feines d’obra de vila. Els interessats en participar només han de presentar-se a Sant Magí el mateix dia 6 a partir de les 8 del matí. Cap a les 10 es farà una parada per esmorzar.

D’aquesta manera l’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya recupera poc a poc una certa normalitat, tornant a organitzar activitats voluntàries per mantenir el santuari i el seu entorn en bones condicions.