L’Agència de l’Habitatge de Catalunya obre un any més la convocatòria d’ajuts per l’habitatge. En concret des de Concactiva es fa difusió dels ajuts dedicats al pagament de lloguer de majors de 65 en risc d’exclusió social. Amb aquesta mesura és vol assegurar un habitatge digne a la gent gran.

Els tràmits es podran fer fins al proper 29 d’abril a les oficines de Concactiva o en format telemàtic a través de la Generalitat de Catalunya. Per formar-hi part és necessari tenir 65 anys o més, residencia legal a Catalunya, una unitat familiar amb ingressos baixos i no superar els preus màxims marcats en les diferents demarcacions de Catalunya sent Terres de l’Ebre la més baixa amb 400 euros i Barcelona la més alta amb 800.

Per poder fer la sol·licitud és necessari aportar les dades bancàries impreses, el DNI, el llibre de família, el contracte de lloguer i els rebuts, el certificat de convivència i la renda del 2020 o certificat d’Imputació de l’Agència Tributària. Amb aquests documents des de Concactiva s’iniciaran els tràmits per poder obtenir aquest ajut.