La Denominació d’Origen Conca de Barberà torna a la capital catalana, després de dos anys, amb una nova edició de la seva ja coneguda jornada professional sota el lema ‘CONCArim Barcelona’. El proper dilluns 21 de març, els vins de la DO seran els protagonistes d’un showroom destinat a professionals del sector de la restauració i l’hostaleria, premsa especialitzada i prescriptors del món del vi.

La jornada, que tindrà lloc a la Casa Capell de Barcelona, obrirà les seves portes a les 4 de la tarda amb un tast lliure que s’allargarà fins a les 8 del vespre. Els assistents podran gaudir d’aproximadament 70 referències d’una quinzena de cellers de la DO Conca de Barberà, que aposten per apropar els seus vins als professionals de l’àrea metropolitana de Barcelona, amb la seva varietat autòctona ‘trepat’ com a bandera.

Les edicions prèvies a la pandèmia es van tancar amb una participació de més de 200 professionals. Ateses les restriccions dels darrers temps, però amb l’objectiu de mantenir la continuïtat del ‘CONCArim’, l’any 2021 es va decidir apostar de nou per la jornada professional, adaptada a un cicle de tastos virtuals per a grups reduïts, adreçats a professionals del món del vi i també a periodistes especialitzats i prescriptors. En total, una vuitantena de participants van poder conèixer les diferents referències presentades.

La DO Conca de Barberà a la Barcelona Wine Week

Durant els propers mesos, és destacable també la participació de la DO Conca de Barberà a la Barcelona Wine Week (BWW) que se celebrarà a Barcelona el mes d’abril, concretament els dies 4, 5 i 6, i que comptarà amb la presència de reconeguts cellers d’arreu del país.