Aquest proper mes de març, la Biblioteca Municipal Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí amplia el seu programa d’activitats amb una nova proposta anomenada “El plaer de l’art” i que consisteix en diverses conferències al voltant de la història de l’art europeu i des dels seus inicis. Les xerrades es faran els dilluns a la tarda de 2/4 de 7 a 8 del vespre i s’iniciaran el proper dilluns 7 de març.

L’activitat serà impartida per la professora Dolors Sanahuja Torres (Blancafort, Tarragona), qui és llicenciada en filologia catalana i en psicologia, i doctora en història. Amb “El plaer de l’art” Sanahuja busca motivar el coneixement per la cultura europea a través de les seves creacions artístiques fent ús d’una metodologia dinàmica i participativa i, com és natural, molt visual.

Aquesta activitat pot ser d’interès tant per a joves com per a persones adultes i el nivell del seu contingut s’adaptarà als assistents. Totes aquelles persones interessades a assistir-hi cal que facin inscripció prèvia a la Biblioteca.