La Pastisseria Farré Gamell ha reobert les seves portes aquest dijous després de dues setmanes de reformes a causa d’un incendi que va afectar tot l’obrador de l’establiment.

Durant aquests 15 dies s’han fet estudis per assegurar l’estructura de l’edifici, s’han substituït algunes de les bigues afectades per unes noves de ferro, s’ha repintat tot l’obrador i la resta de la pastisseria, s’ha canviat el cablejat elèctric i substituït els fluorescents afectats.

Cal recordar que l’establiment es va veure afectat fa quinze dies per un foc que es va produir a mig matí i va cremar gran part de l’obrador. Cap persona va resultar ferida i únicament es van produir danys materials de poca envergadura, ja que la maquinària tampoc va quedar afectada per les flames.

Incendi a l’obrador de la pastisseria Farré Gamell de l’Espluga de Francolí (Imatge: Cedida)