Montblanc estrenarà al març el cicle ‘Diumenge en família’. Es tracta d’un cicle cultural adreçat a famílies que organitza l’Ajuntament de Montblanc i que constarà de tres espectacles d’animació infantil.

Els espectacles estan previstos els diumenges 6, 20 i 27 de març a les 6 de la tarda al Centre Cultural Sant Jordi. El preu de l’entrada serà de 3 euros i es podrà adquirir a través del portal Codetiquets de l’Ajuntament de Montblanc. Les famílies monoparentals i nombroses tindran descomptes.

  • Els espectacles programats són els següents:
  • -6 de març: Contes d’instruments del món. Espectacle musical amb contes sobre instruments populars i cançons d’arreu del món. Espectacle recomanat a partir de 3 anys.
  • 20 de març: Reach Up High. Espectacle d’animació amb repertori en anglès. És una proposta integradora, festiva i coherent que dona resposta a l’actitud plurilingüe de les escoles i de les famílies del segle XXI. Espectacle recomanat a partir de 5 anys.
  • 27 de març: Supermercat de Joglars Històries i cançons de joglars en ruta pel món. Espectacle amb projeccions de gran format. Espectacle recomanat a partir de 4 anys.

A més, també s’inclouen al cicle les sessions de cinema infantil programades en el marc del cicle CINC i del cicle CineXic d’Òmnium Cultural. Serà el dia 13 de març amb el film ‘La revolta dels contes’ i el dia 10 d’abril la pel·lícula ‘Bon dia, món’.