Era una de les principals reclamacions de Montblanc i aquesta setmana s’ha fet efectiva. El Ministeri de Transports ha adjudicat la redacció del projecte de l’últim tram de l’autovia A-27.

Es tracta del tram que va de Lilla a l’enllaç amb l’autopista AP2 a Montblanc. Des de l’Ajuntament sempre s’ha reivindicat la necessitat d’accelerar la construcció d’aquest darrer tram perquè aquest punt no es convertís en un coll d’ampolla.

L’adjudicació del projecte s’ha fet per un import de gairebé 750.000 euros i haurà d’incloure totes les característiques d’aquest tram que és de poc més de 5 kilòmetres i que creuarà les vies de l’AVE amb un pas inferior.

Actualment l’autovia A-27 està operativa des de Tarragona fins a Valls en un tram de 23 quilòmetres i s’està treballant en les obres de la variant entre Valls i Lilla.