Els afectats per l’estafa d’autocaravanes Sam de Montblanc crearan una plataforma per denunciar l’empresa de manera conjunta. Des que es va fer pública la notícia, han aparegut més famílies amb el mateix problema, i ja són deu les parelles que asseguren ser víctimes d’aquesta estafa, i creuen que n’apareixeran més.

La meitat, unes sis parelles, ja ho havien denunciat. Pràcticament tots van aportar 35.000 euros per comprar la caravana, i s’han quedat sense diners i sense el vehicle. La xifra estafada augmentaria ja als 350.000 euros. En una entrevista a Ràdio Montblanc i TAC12, alguns dels afectats han explicat el seu cas.

ÀUDIO: Una de les afectades, Meritxell Salla, parla de la impotència d’aquesta situació

En molts dels casos, mai han pogut gaudir de la caravana, des que van fer els tractes a cavall del 2018 i el 2019. Asseguren que l’empresa sempre posava excuses i que era molt difícil poder-hi parlar. Expliquen que, des del primer moment, van veure que alguna cosa no anava bé, i de seguida van veure que eren víctimes d’una estafa.

ÀUDIO: Un dels afectats, David Uroz, descriu la situació viscuda

En els propers dies aniran recollint els problemes de tots els afectats i esperen posar una denúncia conjunta aviat. Parlen d’impotència per haver perdut els seus diners i per haver-se quedat sense la seva autocaravana.