El parquímetre situat al carrer Lluís Carulla, i que donava serveis als aparcaments de zona blava d’aquesta àrea s’ha canviat d’ubicació. A partir d’ara, està localitzat a la plaça de l’Església.

Un canvi que s’ha efectuat perquè l’aparell consta d’unes plaques solars, però les poques hores de sol diari que tenia a l’anterior ubicació no li permetien fer un ús adequat d’aquesta funció. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit desplaçar la màquina per adequar-la a les necessitats. A més a més, s’ha connectat a la xarxa perquè no es pugui esgotar la bateria.

Recordem que a la mateixa zona, també es va anunciar recentment que els aparcaments de càrrega i descarrega passaven a ser de lliure ús fora d’horari comercial. A partir d’ara, l’horari de prohibició serà de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda, amb un màxim de 30 minuts en càrrega i descarrega. La resta d’horari, seran àrees lliures d’aparcament.