L’Espluga FM Ràdio convertirà l’edició de l’Ajuntament a Casa d’aquest diumenge en un debat monogràfic sobre l’habitatge al municipi, amb els representants dels tres grups del consistori i dues persones convidades relacionades amb la temàtica. El programa s’emetrà de 12 a 13.30 h a través del 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT.

El periodista Òscar Palau moderarà el debat que comptarà amb la participació de l’Alcalde i regidor de Terriroti, Urbanisme, Mobiliat i Habitatge de l’Espluga, Josep M Vidal Minguella; del representant de Junts per l’Espluga, Moissès Ferrete, i del regidor de Nova Espluga, Francesc Sánchez. El format de programa monogràfic de l’Ajuntament a Casa també inclou la participació de dues veus externes que siguin coneixedores de la matèria. En aquest cas, ens acompanyarà la tècnica d’habitatge del Consell Comarcal, Ester Teixidó i el copropietari dels terrenys del Pla Parcial urbanístic Riu Sec-Milmanda, Ramon Minguella.

L’espai per la política municipal a l’emissora presenta actualment quatre formats: l’entrevista a l’alcalde, debat entre els grups municipals, entrevistes als grups amb representació al consistori i debat monogràfic. Cada mes adopta una d’aquestes versions. Fins ara s’han tractat les següents temàtiques: “Economia i ocupació”, “Energies renovables”, “Gestió dels residus”, “Com serà l’estiu post Covid-19?” i “El model turístic”. Tots els programes es poden recuperar a l’espai de l’Ajuntament a Casa.