Imatge d’Arxiu

La Guàrdia Civil va enxampar un veí de Montblanc de 53 anys amb una gran quantitat de productes falsos en un vehicle estacionat prop d’on se celebra el mercat setmanal de Torrefarrera (Segrià). Segons avança l’ACN, la policia estatal investiga l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial.

Els agents van trobar dins del cotxe gorres, polos, camises, malles, jerseis i carteres de marques conegudes, material amb un preu de venda al públic d’uns 4.600 euros i que, segons la Guàrdia Civil, estava destinat a ser exposat i venut al mercat que acull la població els diumenges.

Davant la troballa, el cos va obrir diligències a l’ocupant del vehicle i va intervenir tot el material falsificat. El jutjat d’instrucció número 4 de Lleida s’ha fet càrrec del cas.