La gran final de la segona edició de ‘Batalla Monumental‘ se celebrarà aquest dijous des de la Seu Vella de Lleida, actual guanyadora de la primera edició. Entre els cinc monuments que opten a convertir-se en Millor Monument de Catalunya es troben les muralles de Montblanc, després d’haver guanyat el duel contra l’emmurallat de Cervera.

A partir de 3/4 d’11 de la nit començarà el programa en directe on el presentador Roger de Gràcia i les dues reporteres del programa, Candela Figueras i Laia Fontàn compartiran plató amb convidats com el periodista Sergi Andreu, encarregat de donar arguments a favor de les muralles de Montblanc. A part de la capital de la Conca de Barberà, també juguen la gran final el castell de Montsoriu, el Palau de la Música Catalana, la Cartoixa d’Escaladei i el Poble Vell de Corbera d’Ebre.

Sistema de vots

A partir de l’inici del programa en directe, a 3/4 d’11, s’iniciaran les votacions, en les quals pot participar qualsevol ciutadà. Cal entrar al web de TV3 o a la seva aplicació i elegir el monument preferit. Durant el programa s’aniran descartant les construccions amb menys vot fins a només quedar una, que serà elegida l’actual monument preferit de Catalunya.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, fa una crida per aconseguir el vot dels comarcans