Durant la matinada d’aquest dijous s’ha declarat un incendi en unes antigues quadres situades als afores de Santa Coloma de Queralt, concretament al quilòmetre 1,5 de la B-2202. A 2/4 d’1 passat, Bombers rebia l’avís de l’inici d’un incendi en un edifici abandonat a prop del municipi.

Fins al lloc s’hi van desplaçar tres dotacions de Bombers, Mossos i Serveis Sanitaris. Cap persona va resultar ferida i cap a 3/4 de 3 es donava l’incendi per controlat. A 3/4 de 5 ja marxaven totes les unitats amb l’incendi completament extingit. Tot i això, està previst que durant el matí algunes unitats de Bombers s’apropin a la zona per comprovar la situació i verificar que no hi ha cap rebrot.

Les flames van afectar l’edifici de les antigues quadres, que va acabar col·lapsant i també es van cremar uns pneumàtics i palla que es trobaven a l’interior, així com una construcció adjacent. Es desconeixen les causes de l’incendi.