El proper diumenge 20 de febrer es donarà inici a la segona edició del cicle d’activitats esportives que organitzen Drac Actiu i l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí de forma gratuïta pels veïns del municipi. El cicle s’iniciarà amb un geocatching per tota la família, una activitat en la qual s’ha de cercar, amb l’ajuda d’un GPS, diverses pistes pel terreny que ajudaran a resoldre un misteri.

Pares i infants buscaran de forma conjunta tresors gràcies a l’ajuda de la tecnologia, que marcarà els punts de cada fita. L’activitat començarà a les 10 del matí als entorns de Drac Actiu i actualment encara hi ha places disponibles per apuntar-se.

ÀUDIO: La membre de Drac Actiu Chantal Puig, explica el funcionament del geocaching

En total, s’han organitzat 10 activitats pensades per joves, adults, sèniors i famílies que es faran des d’aquest mes de febrer fins al juny.

Activitats del nou cicle

  • El 20 de febrer i el 24 d’abril hi haurà activitats d’orientació amb GPS o mapa per famílies.
  • Diumenge 6 de març, 3 d’abril, 8 de maig i 22 de maig hi haurà marxa nòrdica amb dues jornades per adults i dues per majors de 65 anys.
  • Diumenge 20 de març es farà un taller d’ocells al Parc del garber per a famílies i el 29 de maig una sortida amb bicicleta des de Drac Actiu.
  • El 19 de març i el 5 de juny pels joves de 12 a 25 anys hi haurà dues combinades de tir amb arc amb orientació o escalada.