Creada l’any 2011, l‘Associació de veïns de la urbanització del Casal portava anys inactiva. Amb la intenció d’impulsar de nou aquesta entitat veïnal, es va dur a terme una primera reunió el passat dimecres on van participar una quinzena de veïns per posar punts en comú sobre el rellançament de l’Associació.

ÀUDIO: L’actual vicepresidenta de l’Associació de veïns de la urbanització del Casal, Sònia Gajete, explica per què va quedar inactiva l’entitat

Veïns de la urbanització del Casal es van reunir ahir per impulsar de nou l’Associació (Imatge: Cedida)

Una quinzena de persones es van desplaçar fins a l’auditori Carulla Font per fer noves propostes per recuperar l’Associació. Sis persones es van presentar voluntaries per tornar a formar la junta de l’entitat. Ara, serà necessari dissoldre la junta actual, que continua activa, per poder donar pas a un nou personal.

Des de l’Associació de veïns de la urbanització del Casal han fet una crida a la participació, demanant que qualsevol persona interessada en formar part de la junta o l’entitat en general pot enviar un correu a avvcasal@hotmail.com. Pròximament se celebrarà una nova reunió per definir les directrius a seguir.

Cal remarcar que en els primers anys de vida, l’Associació de veïns de la Urbanització del Casal va impulsar diverses propostes com demanar una millora en el sistema d’il·luminació del carrer o reductors de velocitat per la carretera de Poblet, entre d’altres.