Aquest proper dissabte 19 de febrer és dura a terme la Travessa Solidària Montblanc-Móra, un recorregut de més de 100 quilòmetres de distància que s’havia d’haver celebrat fa dues setmanes, però que problemes de salut s’ha ajornat fins a dia d’avui.

Durant el recorregut hi participaran una 40 de corredors que es dividiran per fer en diversos trams la fita. Entre els corredors participants, únicament dos, Joan Roig i Ferran Rosich, faran el recorregut complet de 100 quilòmetres de distància i 3.500 de desnivell. Els 35 participants restants s’ha dividit la cursa en 11 trams diferents, en els quals s’anirà fent el canvi de relleu.

L’objectiu d’aquesta fita és aconseguir recursos per l’Associació de Nens amb Càncer, AFANOC. Actualment, la recaptació al web Mi Grano de Arena supera els 3.500 euros. Com a novetat, enguany s’han sumat activitats alternatives a la Travessa per augmentar la participació, com diverses jornades de pàdel i tenis, donacions dels partits de futbol de Montblanc i Móra la Nova o de les mateixes escoltes d’ambos municipis.