La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga acull durant tot el mes de febrer l’exposició del pintor montblanquí Palau Ferré, una mostra on els infants podran donar color a les obres de l’artista.

L’exposició ofereix una mirada panoràmica de la reivindicació rural del pintor, escultor i ceramista Maties Palau Ferré. La mostra ens proposa descobrir com el pintor cubista era un enamorat de la seva terra i la projecció internacional de la seva trajectòria artística va refermar encara més aquest vincle amb el territori i la seva gent.

L’exposició consta de 6 plafons que es troben ubicats a la sala principal de la biblioteca. Durant l’exposició,  la biblioteca ofereix un espai on els infants poden pintar donant color a les obres del pintor. En aquest espai hi podem trobar pintura i dibuixos fotocopiats dels quadres del pintor. Un cop finalitzada poden prendre l’obra o la poden deixar per exposar a la mateixa biblioteca.

Els més petits poden pintar els quadres de Palau Ferré (Imatge: Cedida)