La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha organitzat un cicle d’activitats esportives amb 10 activitats per fomentar la pràctica de l’esport i hàbits saludables. Les activitats, organitzades amb Drac Actiu, seran gratuïtes i es faran per a totes les franges d’edat.

Aquest format ja es va estrenar l’any passat i en vista de la bona acollida, des de la regidoria, s’ha cregut oportú repetir el format però augmentant el nombre d’activitats dirigides a famílies. Hi haurà un total de 10 activitats que tindran lloc des de finals de febrer i fins al mes de juny, dos caps de setmana al mes. Seran activitats variades, des de marxa nòrdica o trekorientació fins a l’escalada o activitats de geocaching.

Activitats del nou cicle

  • Diumenge 6 de març, 3 d’abril, 8 de maig i 22 de maig hi haurà marxa nòrdica amb dues jornades per adults i dues per majors de 65 anys.
  • El 20 de febrer i el 24 d’abril hi haurà activitats d’orientació amb GPS o mapa per famílies.
  • Diumenge 20 de març es farà un taller d’ocells al Parc del garber per a famílies i el 29 de maig una sortida amb bicicleta des de Drac Actiu.
  • El 19 de març i el 5 de juny pels joves de 12 a 25 anys hi haurà dues combinades de tir amb arc amb orientació o escalada.

Les activitats són gratuïtes i estan dirigides a les persones que viuen a l’Espluga de Francolí. Les places són limitades i caldrà inscripció prèvia al 660 750 531. A partir del dia 11 de febrer s’obriran les inscripcions per a la primera activitat dirigida a famílies, per les altres activitats s’aniran presentant a les xarxes socials de l’Ajuntament i de Drac Actiu.