La Travessa Solidària Montblanc-Móra canvia les seves dates per motius de salut. La travessa que uneix Montblanc i Móra la Nova al llarg de 100 quilòmetres es durà a terme el proper 19 de febrer, segons han explicat en un comunicat Travesses Solidàries, organitzadors de la travessa. Aquesta travessa solidària, que recapta diners per AFANOC, Associació de Nens amb Càncer, no pot desenvolupar l’activitat tal com estava prevista aquest dissabte 5 de febrer.

D’aquesta manera, el proper 19 de febrer, a les 6 del matí, els corredors sortiran de Montblanc en direcció Móra la Nova, on està previst que hi arribin al voltant de les 6 de la tarda. Pel camí, travessaran el massís de Muntanyes de Prades, la Serra del Montsant, així com bona part del Priorat i la Ribera d’Ebre. Un total de 50 corredors participaran d’aquesta activitat solidària.

En la passada edició la travessa ja es va haver d’ajornar diverses vegades per les restriccions i finalment es va dur a terme el 27 de març de 2021.

La resta d’activitats es mantenen

Els partits de futbol del CF Montblanc i l’Atlètics Móra la Nova, que també s’han sumat a la #montblancmóra, es mantenen i tots els beneficis dels propers partits aniran a AFANOC.

El dia 5 de febrer també es realitzarà la caminada que organitza el Club Excursionista de Montblanc a la Morera del Montsant. Aquesta activitat no queda afectada i se’n manté la data fixada.