El pròxim dia 7 de febrer, al Museu Comarcal, s’inaugurarà la nova exposició d’art, fruit d’un intercanvi intercomarcal d’art consistent en un intercanvi d’exposicions de les oficines joves de la Conca i del Baix Penedès i que va començar l’any passat.

L’obra, que es podrà visitar fins al dia 20 de febrer al Museu Comarcal, serà la del jove de Llorenç del Penedès, Joaquim Sicart, consistent en uns gravats i estampacions manuals de l’exposició “Man Project”.

Projecte “Mans Project” de Joaquim Sicart (Imatge: Joaquim Sicart)

A l’acte de la inauguració institucional està previst que hi assisteixi la coordinadora territorial de Joventut de Tarragona i els consellers comarcals de joventut dels Consells Comarcal del Baix Penedès i la Conca de Barberà.


L’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Oficina Jove Baix Penedès treballen amb artistes dels seus territoris oferint-los un espai i de forma recíproca, es fa un intercanvi d’artistes joves. D’aquesta manera, els joves artistes de la Conca tenen un espai a l’aparador Jove Baix Penedès i els joves artistes del Baix Penedès tenen un espai al Museu Comarcal.