La V Fira de la Tòfona de Vilanova de Prades se celebrarà el proper 13 de febrer. L’esdeveniment s’ha hagut d’endarrerir a causa de la situació pandèmica, però finalment continuarà endavant a mitjans de febrer. Habitualment la fira se celebrà la segona setmana de gener.

Tot i el canvi de data, es mantenen la majoria d’activitats com el recinte firal, l’exposició de productes de quilòmetre 0, els maridatges, showcokings i concursos de gossos, entre d’altres.

La jornada començarà a les 9 del matí amb la inauguració oficial i un esmorzar popular al camp de futbol de Vilanova de Prades. A 3/4 de 9 hi haurà conferència especialitzada amb l’experta en Agrotecnologíes Naturals, Yasmin Piñuela. A les 10 s’obrirà el recinte firal al camp de futbol i a les 11 showcocking per cuinar la tòfona amb el xef Rafael Múria del Restaurant Quatre Molins. Els últims actes de la Fira seran el 5è concurs de gossos tofonaires a 3/4 d’una i el dinar trufat a les 2 del migdia.

D’aquesta manera, Vilanova de Prades recupera una de les fires essencials del seu calendari.