La parada d’autobús de Poblet de la línia Tarragona-Lleida que realitza la companyia Hispano Igualada es veurà afectada els pròxims mesos a causa de les obres que afecten el tram de carretera comprés entre Poblet i Vimbodí.

Aquesta parada, situada a l’encreuament entre la T-700 i la TV-7002, és a dir entre la carretera que ve de l’Espluga i la que té direcció cap al municipi de Vimbodí, estarà suspesa de forma habitual mentre duri les obres per complicacions en el recorregut.

En cas que hi hagués algun usuari interessat a fer ús del servei a les hores de pas per Poblet segons horari, es pot avisar amb antelació suficient al 686497902. Encara que puntualment això impliqui un retard en la línia, no es deixarà sense servei els possibles usuaris. La parada de Vimbodí funcionarà amb normalitat sempre que s’avisi de forma prèvia.