Les obres a la totalitat de la via TV-7002, que estarà tallada a partir de demà 25 de gener des del Riu Sec fins a l’entrada de Vimbodí, comportarà diversos problemes de mobilitat que tindran una durada aproximada de tres mesos. D’aquesta manera només podran accedir a la zona afectada els veïns que tinguin el seu habitatge confrontat a la carretera, la resta de circulació es desviarà per Milmanda i Riudabella (TV-7003 i T-700).

Aquest canvi de paradigma de llarga durada no afectarà únicament a veïns, sinó també al Restaurant dels Torrents, que es torba tot juts al mig de la via. Per solucionar la problemàtica, des de Diputació de Tarragona i Generalitat han dissenyat un recorregut alternatiu per poder arribar fins a l’establiment sense haver de fer el tom per Riudabella. S’ha habilitat i compactat la terra del camí que s’endinsa per Sant Bernat, fins a Milmanda i que acaba desembocant just darrere del propi restaurant.

El camí ja es torba senyalitzat per poder facilitar l’accés a tots els clients del Restaurant dels Torrents. Un cop finalitzades les obres, el recorregut alternatiu quedarà vigent com a ruta per a bicicletes.

Tot i el canvi proposat, els propietaris de l’establiment romanen a l’espera d’aquestes primeres setmanes per comprovar si realment el recorregut alternatiu és d’utilitat i no pateixen una davallada de clientela per culpa de les obres.

ÀUDIO: El propietari del Restaurant dels Torrents, Francesc Mortes, explica la incertesa en la qual es troben immersos