Les oficines que CaixaBank té a l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet i Sarral deixaran a partir d’aquest any d’obrir de cara al públic amb un horari regulat i ho faran únicament amb cita prèvia. D’aquesta manera les funcions diàries se centralitzen a Montblanc i les oficines d’aquests municipis obriran portes quan així s’hagi acordat amb els clients. Els caixers automàtics romandran oberts amb regularitat.

D’aquesta manera, l’horari diari de 8 a 3 desapareixerà dels tres municipis afectats i les cites s’hauran de concretar a través d’internet, per via telefònica o amb una programació ja acordada a l’agenda. Per altres gestions els clients es poden desplaçar presencialment de dilluns a divendres a l’oficina de Montblanc.

La capital de la Conca de Barberà compta des de finals de desembre amb una nova Store de CaixaBank amb quasi 500m2 i 14 empleats. La seva obertura és en horari ininterromput d’1/4 de 9 a 1/4 de 7 de dilluns a dijous, i d’1/4 de 9 a les 2 del migdia els divendres.

Nova Store de CaixaBank a Montblanc (Imatge: Cedida)

Dues de quatre entitats de l’Espluga continuen amb el seu horari habitual

Amb el nou model d’atenció al públic de CaixaBank, a l’Espluga de Francolí únicament les oficines del Banc Sabadell i el Banc Santander mantindran el seu horari habitual de cara al públic, sense canvis a curt termini. En el cas del BBVA fa temps que la seu es va tancar presencialment.