La muralla de Montblanc va ser ahir la protagonista del programa ‘Batalla Monumental‘, conjuntament amb el recinte emmurallat de Cervera. Ara, els espectadors tenen una setmana per votar el millor dels dos monuments.

Al programa, que es pot recuperar al web de TV3, es va poder veure la muralla de la capital de la Conca de Barberà i conèixer el funcionament de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi on hi van participar la comitiva reial, Sant Jordi i la Princesa, cavallers i fins i tot el drac.

La montblanquina Candela Figueras, que forma part de l’equip del programa, ha estat justament l’encarregada de defensar Montblanc en aquesta Batalla Monumental, juntament amb la intervenció del músic Joan Reig, que va posar veu al drac de la Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi.

A partir d’ara i fins dimecres que ve el públic podrà votar entre tots dos monuments a través de Facebook, Instagram i Twitter. El guanyador es donarà a conèixer el dijous vinent durant l’emissió del programa ‘Tot es mou’.