La destitució de l’entrenador del CF Montblanc de quarta catalana, Josep Maria Cabestany, ha encès la polèmica entre el propi entrenador i el club, que ha emès un comunicat defensant-se de les acusacions.

Cabestany, en un vídeo publicat a les xarxes socials, ha fet una dura crítica a l’entitat, i especialment al seu president. Assegura que “les formes han sigut molt dolentes” i recrimina haver donat prioritat als jugadors i no al club. L’entrenador destituït defensa que “si s’ha de canviar alguna cosa, a final de temporada en parlem, però així no es fan les coses. Guanyen els jugadors abans que l’entitat”.

Assegura, a més, que la decisió “ha estat cosa del president, no de la junta directiva”. Ha lamentat que no s’hagin tingut en compte les moltes hores de dedicació que hi ha hagut pel club i diu que “he estat una víctima del president, però marxo amb la cara ben alta”.

ÀUDIO: Fragment del vídeo amb les crítiques de l’entrenador destituït, Josep Maria Cabestany

El club contesta a les crítiques

En un comunicat, el club assegura que “es tracta d’una decisió presa amb el vistiplau de la junta de l’entitat i que va ser comunicada a l’entrenador pel president acompanyat del tresorer i del delgat, després d’haver mantingut una trobada amb gairebé tots els jugadors de l’equip”. Diuen que ha estat “una decisió complexa però meditada“.

Reconeixent la tasca feta pels bons resultats de l’equip, però diuen que “el Club Futbol Montblanc entén la pràctica de l’esport i la competició com un espai de transmissió de valors, compromís i hàbits saludables entre els joves, més enllà de les qüestions tècniques i pròpies de la competitivitat”. Asseguren que s’ha pres la decisió “tenint en compte els jugadors i també les dinàmiques que s’havien generat entre aquests i l’entrenadors, a qui se li havia transmès la necessitat de dur a terme alguns canvis en la seva manera de plantejar els entrenaments i els partits”.

Finalment, el club acaba el comunicat assegurant que “seguirem treballant per la bona convivència entre totes les persones que en formen part. Els jugadors són el futur de l’entitat i de la pràctica del futbol a Montblanc”.